Glasvezel Internet naar uw bedrijfspand

FTB product Overzicht: <klik hier>

FTB Nederland werkt samen met provincies, gemeenten en bedrijvenpark beheerders om bedrijven te voorzien van glasvezelaansluitingen tegen aantrekkelijke tarieven en hierbij de bedrijven te ondersteunen in superieure connectiviteit naar het Internet.

FTB Nederland ontzorgt: wij zorgen voor lokale vraagbundeling, aanleg, onderhoud en beheer van het glasvezelnetwerk. Dat betekent, praktisch gezien, onder meer een passend advies, de juiste vergunningen, tekeningen, berekeningen, graafwerk en het netwerk gebruiksklaar opleveren.

De glasvezelnetwerken van FTB Nederland zijn echt open. Als eindgebruiker van ons glasvezelnetwerk bepaalt u zelf welke diensten u afneemt én bij welke dienstenleveranciers. Of u nu kiest voor prijs, kwaliteit, flexibiliteit of snelheid, u bepaalt wat het best bij uw onderneming past. Neem contact met ons op om te valideren of uw diensten leverancier al reeds gekoppeld is met ons netwerk en/of dat nog gerealiseerd moet worden.

FTB Nederland biedt naast de vele dienstenaanbieders ook zelf super snel Glasvezel Internet aan over ons eigen glasvezel netwerk. Er zijn veel verschillende glasvezel Internet snelheden en producten tegen aantrekkelijke tarieven beschikbaar.

Hierdoor zijn we in staat om u compleet te ontzorgen, door het aanbieding van een “one stop shop” dienst, namelijk alles onder 1 dak ! Wel zo makkelijk, want u wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd mocht u problemen ondervinden. FTB Nederland is gespecialiseerd in datacommunicatie infrastructuren en de dienst hoeft niet te stoppen bij u in de meterkast. Wij zijn in staat om ook bij u ervoor te zorgen dat uw interne datacommunicatie netwerk (vast en WiFi) optimaal presteert om alles uit uw glasvezel verbinding te halen.

Bent u vastgoed eigenaar en wilt u uw vastgoed nog aantrekkelijker maken voor verhuur en/of verkoop door het beschikbaar stellen van glasvezel Internet binnen uw verzamelgebouw. Neem dan contact met ons op om de aantrekkelijke mogelijkheden met u te bespreken.

Onze netwerken worden aangelegd met de hoogst mogelijke kwaliteit en met behulp van sub-ducts. Dat betekent dat er naderhand op eenvoudige wijze andere bedrijven, camera systemen of andere bedrijventerrein toepassingen kunnen worden aangesloten, tegen lage kosten. Tevens betekent dit dat er bij mogelijke storingen of vezelbreuken snel gerepareerd kan worden.

Verder is van belang dat u te allen tijde glasvezel heeft tot in het pand. U hoeft een lijn niet te delen met andere gebruikers, zoals er bij DSL en/of een kabel aansluiting het geval is. Dat betekent dat wij de afgesproken internetsnelheid ook altijd kunnen garanderen, doordat u beschikt over uw eigen glasvezel aansluiting. Met andere woorden; 1:1 gegarandeerd.

Indien u en/of als ondernemersvereniging geïnteresseerd bent in aanvullende informatie en/of eens een kijkje in de keuken wilt nemen in een van onze succesvolle glasvezel netwerken, neem dan contact met ons op via :

https://www.ftb-nederland.nl/contact/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *