Diensten

FTB Nederland is een onafhankelijk glasvezel Internet aanbieder, waarbij we beschikken over onze eigen glasvezel infrastructuur i.t.t. vele andere aanbieders. Naast het feit dat we zelf Internet connectiviteit aanbieden over ons eigen netwerk, stelt FTB zijn glasvezel netwerk ook open voor andere aanbieders. Dit biedt onze klanten een enorme keuze vrijheid, waardoor klanten niet gebonden zijn aan 1 aanbieder, zoals bij Ziggo, waardoor een klant altijd zijn ultieme diensten leverancier kan vinden, waarbij gebruik gemaakt kan worden van het enorm snelle en toekomstvaste glasvezel netwerk. Een veelvoud van aanbieders zijn al aangesloten op ons netwerk inclusief vele dienstaanbieders achter de NDIX.

FTB Nederland bezit zelf over de benodigde technische, financiële, marketing en sales technische expertise, om uw project tot een succes te maken en uiteindelijk te komen tot een betaalbare en toekomstvaste glasvezel infrastructuur en dienstverlening op uw bedrijventerrein.

FTB Nederland is in staat om geheel zelf een “end to end” werkende oplossing te verzorgen, waarbij FTB Nederland zelf de eigenaar is van de glasvezel infrastructuur, apparatuur en de Internet dienstverlening. FTB Nederland concentreert zich voornamelijk op datacommunicatie en connectiviteit voor de klant en staat daarnaast open om mee te denken in het invullen van specifieke klantwensen.

Wanneer u reeds gebruik maakt van een andere diensten leverancier, neem altijd even contact met ons op, op te kijken of we de diensten van deze leverancier ook bij u kan krijgen over ons glasvezel netwerk.

Bent u geïnteresseerd in super snelle GLASVEZEL INTERNET connectiviteit van FTB Nederland, dan kun je dit vinden op onze site.

Onze dienstverlening kan bestaan uit:

  • Ondersteuning in bedrijventerrein vraagbundelingstrajecten
  • Invullen van het actieve/belichting van het glasvezelnetwerk
  • Glasvezel Internet connectiviteit
  • Faciliteren in de toegang naar diensten leveranciers
  • Engineering, bouw en beheer van het glasvezel netwerk
  • Intern datacommunicatie netwerk (verkoop en/of compleet beheert)
  • WiFi draadloze netwerk infrastructuren (verkoop en/of compleet beheert)

Ziet uw glasvezel aansluiting er straks ook zo uit ?