Een glasvezelnetwerk op uw bedrijventerrein hoeft niet kostbaar te zijn!

FTB Nederland werkt samen met provincies, gemeenten en bedrijvenpark beheerders om bedrijven te voorzien van glasvezelaansluitingen tegen interessante tarieven.

FTB Nederland ontzorgt: wij zorgen voor vraagbundeling, aanleg, onderhoud en beheer van het glasvezelnetwerk. Dat betekent, praktisch gezien, onder meer een passend advies, de juiste vergunningen, tekeningen, berekeningen en het graafwerk.

De glasvezelnetwerken van FTB Nederland zijn echt open. Als eindgebruiker van ons glasvezelnetwerk bepaalt u zelf welke diensten u afneemt én bij welke dienstenleveranciers. Of u nu kiest voor prijs, kwaliteit, flexibiliteit of snelheid, u bepaalt wat het best bij uw onderneming past.

FTB Nederland biedt naast de vele dienstenaanbieders ook zelf Internet toegang aan met veel verschillende Internet snelheden (check de online folder) tegen aantrekkelijke tarieven. Hierdoor zijn we in staat om u compleet te ontzorgen, door het aanbieding van een “one stop shop” dienst, namelijk alles onder 1 dak ! Wel zo makkelijk, want u wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd mocht u problemen ondervinden. FTB Nederland is gespeciallisseerd in datacommunicatie infrastructuren en de dienst hoeft niet te stoppen bij u in de meterkast. Wij zijn in staat om ook bij u ervoor te zorgen dat uw interne datacommunicatie netwerk (vast en WiFi) optimaal presteert om alles uit uw glasvezel verbinding te halen.

Bent u een vastgoed eigenaar en wilt u uw vastgoed nog aantrekkelijker maken voor verhuur door het beschikbaar stellen van glasvezel Internet binnen uw verzamelgebouw. Neem dan contact met ons op om de aantrekkelijke mogelijkheden met u door te spreken.

Onze netwerken worden aangelegd met de hoogst mogelijke kwaliteit en met behulp van sub-ducts. Dat betekent dat er naderhand op eenvoudige wijze andere bedrijven, camera systemen of andere bedrijventerrein toepassingen kunnen worden aangesloten, tegen lage kosten. Tevens betekent dit dat er bij mogelijke storingen of vezelbreuken een en ander snel gerepareerd kan worden.

Verder is van belang dat u te allen tijde glasvezel heeft tot in het pand. U hoeft een lijn niet te delen met andere gebruikers. Dat betekent dat wij de afgesproken internetsnelheid ook altijd kunnen garanderen. Met andere woorden; 1:1.

Een van de voorbeelden van een succesvol glasvezel netwerk met extreem aantrekkelijke tarieven vindt u op Nootdorp oostambacht. Neem contact met ons op om een keertje te komen kijken en/of voor een demonstratie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.